Akıllı Ulaşım Çözümleri

2005 yılında kurulan Dijital Tanıma Sistemleri, kısa adıyla DTSis, Akıllı Ulaşım Çözümleri alanında hızla büyüyen bir şirket haline gelmiştir. Şirketin ana faaliyeti, toplu taşıma için Otomatik Ücret Toplama sistemleri için yazılım ve donanım geliştirmek ve üretmektir.

10+

Ülkeler

60+

Şehirler

100.000+

Sahadaki Cihazlar

Girişimci ve yenilikçi bir şirket olma misyonuyla hareket eden DTSis, toplu taşımada hizmet kalitesini artıran ve yolcu deneyimini iyileştiren birçok modern teknoloji geliştirmektedir.

NFC, Temassız kart, QR ve Yüz Tanıma validatörleri, Akıllı sürücü konsolları, Araç üstü bilgisayarlar, Mobil video kayıt cihazları, yolcu bilgilendirme ekranları ve Yapay Zeka tabanlı sürücü durum izleme ve yolcu sayma sistemleri gibi sürdürülebilir ve güvenilir ürünler sunmaktadır. Şirket olarak, 2023 yılı itibariyle iç ve dış pazarlara 50.000’den fazla validatör ve 30.000’den fazla araç bilgisayarı teslim eden DTSis, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’da 10’dan fazla ülke ve 60 şehirde AFC sistemlerini başarıyla uygulamıştır.

Uluslararası standartları ve gereksinimleri (CE, RED, EMVCo vb.) karşılamak için tüm ürünler, otomotiv ve demiryolu uygulamaları için elektromanyetik girişim ve duyarlılık, sıcaklık, titreşim, darbe ve giriş koruması gibi çok çeşitli testlere tabi tutulur. Bu amaçla DTSis, elektromanyetik uyumluluk, çevresel koşullandırma ve EMVCo RFID performansını test etmek için birçok ön sertifikasyon aracına sahip son derece yetenekli bir şirket içi test tesisine sahiptir. Son olarak şirket, gerekli yönetmelik ve direktiflere uymak için tüm ürünlerini yerli ve yabancı akredite test laboratuvarlarında sertifikalandırmaktadır. Dünya standartlarında kalite ve güvenilirlik sağlamak için DTSis, üretim ve test yeteneklerini sürekli olarak geliştirmekte ve genişletmektedir.

AFC sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden DTSis, satış gelirlerinin ortalama %20’sini yeni ürünlerin araştırma ve geliştirilmesine ayırmaktadır.

Tüm dünyada 80‘den fazla şehirde AFC sistemlerinin kurulmasına katkıda bulunduk.

DTSis | Hakkımızda
DTSis | Hakkımızda
DTSis | Hakkımızda
DTSis | Hakkımızda

Misyon

Toplu Taşıma için güvenilir araç üstü BT ekipmanı sağlayıcısı olarak konumunu güçlendirmek.

DTSis | Hakkımızda

Vizyon

Sürdürülebilir ve yeşil bir ortamda mutlu iş ortakları için sürdürülebilir ürünler geliştirmeye ve üretmeye devam edin.

KEŞFET

+90 (212) 855 53 39

Tüm ürün yelpazemizi incelemekten ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulmak için size özel bir teklif sunmaktan mutluluk duyacağız.

    Gizlilik Koşulları Okudum ve Kabul Ediyorum